Donație produse de igienă personală către Crucea Roșie

Sângeorgiu de Mureș 547530, România
1.00LEI
Sprijin pentru UCRAINA
Categorie: Sănătate și igienă
Categorie: Produse de igienă personală
Colectăm
Comandă în siguranță

🔥🔥🔥 Toate persoanele care acum vin din Ucraina, fugind de război, au nevoie de ajutor țintit. Crucea Roșie este acolo lângă ei, și stie în permanență de ce au nevoie, mai ales că majoritatea sunt în tranzit către alte tări europene.
🟢Farmacia Socială din Sîngeorgiu de Mureș anunță încheierea unui parteneriat cu Crucea Roșie Mureș, prin care dorim să ajutăm refugiații din Ucraina.
💊Alege și tu să ajuți și să donezi cumpărând de la Farmacia Socială produse pe care Crucea Rosie Mureș le comandă pe baza necesității și urgenței, pentru a ajuta refugiații din Ucraina cu exact ceea ce au nevoie.
⚠️Tu stabilești suma și noi emitem o factură fiscală, unde vei vedea exact produsele și prețul lor.
💳Vei plăti factura prin transfer bancar online, din orice colț al țării, sau personal, direct în farmacie.
🚛Farmacia Socială se angajează ca prețul materialelor necesare sa fie minim. Noi ambalăm corespunzător produsele, iar Crucea Roșie Mureș va transporta materialele în tabere mobile de asistență umanitară de la granițele țării și se va asigura că ajung exact la cei care au nevoie de ajutor.
🔴Crucea Roșie Mureș actualizează permanent lista de nevoi care, din păcate, se poate schimba dintr-un moment în altul. De exemplu, în acest moment este nevoie acută de produse de igienă, periuțe și paste de dinți, săpun, scutece, lapte praf, absorbante intime, dezinfectant, măști, medicamente antiinflamatoare și antitermice, pentru minori și adulți. Intenționăm chiar ambalarea unor kituri de urgență pentru mame și copii.

Sprijin pentru UCRAINA: Informare cazări persoane fizice*

Studiați materialele:

Poți semnala orice suspiciune de trafic de persoane la HelpLine ANITIP 0800.800.678 (în România) sau la Crisis Textline-ul eLiberare 0757.749.845.

Share:

Cumpără acum, plătește mai târziu
Preț *
Rata dobânzii *
Perioadă (luni)
Plată avans
LEI
Plată lunară -
Dobândă totală -
Plăți cumulate -
ID: 6381
Publicat 2 martie 2022
Vizualizări: 538
Membru de 2 ani
Sângeorgiu de Mures, Str. Budiului nr. 274, MS, România
407 * * * * * * * * *

Trimite mesaj

Send a message
© 2022 Asociația OUR LIFETIME! Toate drepturile rezervate. Proiect dezvoltat prin EXPERT SOLUTION DEVELOPER.